2015. február 10., kedd

Golden Rose Matte Velvet 205



Ma egy újabb Golden Rose Matte Velvet lakkot mutatok nektek, a 205-öst. Remélem még nem unjátok :))))

Ez a lakk meglepett engem a színével, mert az üvegben inkább lilának tűnt, felkenve viszont határozottan sötétkéknek látszik. A korábban már mutatott Matte Satin 208-ashoz hasonlóan ez sem igazán matt, de ez engem egyáltalán nem zavar, egyébként is fedőlakkot kenek ezek fölé a lakkok fölé, hogy ne kopjanak olyan gyorsan. A Nailland webshopban már nem látom az akciós lakkok között, gondolom elfogyott, de van még néhány szép szín a Matte Velvet és a Satin Matte kollekcóban is, amit érdemes levadászni. Ennyi pénzért (345Ft/db) tényleg ajándék!



Ezek a képek már sötétedéskor, de még természetes fényben készültek - ezért homályos egy kicsit az egyik, sorry - látjátok, így nem olyan csillogó, de nekem így is teszik. A fenti képeken még fedőlakk nélkül láthatjátok.

Végül néhány szegeccsel dobtam fel, mert szinte meztelennek érzem a körmeimet, ha csak úgy "simán" vannak kilakkozva... :)


A lakk minősége megegyezik a korábban tesztelt példányokéval, tehát minőség szempontjából ez egy kiegyensúlyozott kollekció. Két réteges, gyorsan száradó, nem matt finishre száradó lakk, fényszegény környezetben hétköznapi, jó fényviszonyok között csillogó látványt nyújt. Nem csíkoz, nem buborékosodik, nem fogja be a körömlemezt, könnyű lemosni. Már bánom hogy nem vettem meg a teljes kollekciót...

Üdv:



8 megjegyzés:

  1. Ez nem az én színem, bár változni szokott az ízlésem :) Szép a mani, kellenek ezek a szegecsek.
    És az a polc...

    VálaszTörlés
  2. De menő az a polc O.O
    A manikűröd, pedig nagyon szép. :)

    VálaszTörlés
  3. I have this GR, it's very pretty!

    VálaszTörlés
  4. Instán is írtam, hogy milyen remek lett ezekkel a szegecsekkel. :) És maga az alapszín.. hmm. :)

    VálaszTörlés
  5. A sötétkéknek nagyon jól áll a szegecs, szuper lett. :-)

    VálaszTörlés
  6. lovely look , another GR matte! how many pieces do you have now ?
    i ma jealous :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. haha :) Oh, Bubica it is a good deal from nailland.hu webshop. There you can buy Golden Rose polishes 50-70% off :))) I bought 16 Matte polishes and some other :)))))))))))))))) but I feel it's not enough :))))) They ship to abroad as well ;)
      http://nailland.hu/products/field_brand/golden-rose-9/field_akcio/goldenrose-50-sale-351/field_kollekcio/matte-satin-114
      Only 1 EURO/piece :))))

      Törlés